Hallo, mag ik jou wat vragen?

Op 7 april a.s. ben ik, Kasper Klarenbeek, de dagvoorzitter van de 25e editie van het congres ‘What’s going on in (R)etailing?’ Jij overweegt om je in te schrijven of hebt dat al gedaan en ik wil héél graag een paar dingen van je weten:Kasper Klaarenbeek_profielfoto groot 2015

  • Wat is jouw passie voor retailing?
  • Wat zijn jouw belangrijkste vragen, wat heb jij nodig om verder te komen?
  • Wat zou jij vooral willen weten van één van de gastsprekers, welke vraag moet ik hem/haar stellen namens jou?

Als jij reageert, beloof ik je een persoonlijk antwoord en wie weet …….. krijg jij wel een maatwerk antwoord van een van de vele experts!

Kasper Klaarenbeek, Ontwikkelingspartner en voormalig Directeur Operations Kruidvat

“Retail is een prachtig vak, het is ‘totaaltheater’, alles moet met alles kloppen! In de 35 jaar die ik al weer met retailers werk, ontdek ik steeds weer wat een Kunst het is om dit mooie ambacht te beoefenen. De consument en het retailspel zijn al heel sterk veranderd en de nabije toekomst brengt nog véél meer uitdagingen. Er is geen ruimte voor halve oplossingen of afwachten, ondernemen in retail vraagt weer om lef, innovatie, discipline , creativiteit en passie.

Ik ben super trots dat ik dagvoorzitter mag zijn van de 25e What’s going on in (R)etailing?!, een evenement dat bewezen toegevoegde waarde heeft voor iedereen die een hoofdrol in retail wil (blijven) spelen.”

Meer informatie over het programma en alle sprekers vind je op dev-retailing.live.blog.euroforum.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

retailing.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023