Presentatie Eric Coorens, COO van Macintosh Retail Group

Eric

Eric Coorens, COO van Macintosh Retail Group heeft een presentatie gegeven op What’s Going on in (R)etailing?! 2015 in de Passenger Terminal Amsterdam. Eric Coorens praat over schoenenwinkel-strategieën, investeringen en innovaties in de schoenenindustrie.

“Waar we heel succesvol zijn geweest het afgelopen jaar, is in marktaandeel. In alle formules hebben we fors marktaandeel gewonnen. En niet door hele moeilijke dingen te doen, eigenlijk door hele simpele dingen te doen: Door onze prijzen iets te verlagen, door meer diepte achter onze voorraad te leggen, door artikelen die verkopen bij te kopen en door artikelen die niet verkopen, zo snel mogelijk afscheid van te nemen. Dat klinkt heel simpel, dat was vroeger ook al retail, dat is het nog steeds. Dat is niet veranderd, wat wel is veranderd is hoe de consument daarop reageert en hoe we daar geld aan moeten verdienen. Dat is écht fundamenteel veranderd!”

Bekijk zijn presentatie:

[youtube width=”500″ height=”281″ video_id=”rKTW3ZGhNyo” style=”style-3″ position=”left”]

 


What’s going on in (R)etailing?!

Beretailing_120xn u ook benieuwd naar de andere presentaties? Bekijk de homepage van What’s going on in Retailing en laat u inspireren door experts op het gebied van retailing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

retailing.nl website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023